Gaverdomein

Tientallen jaren bruiste het Gaverdomein van gezinnen met kinderen, van passanten en fietsers, van rustzoekers en natuurliefhebbers, van recreanten en sportievelingen.

Volgens de tevredenheidsenquête wil de bevolking een speel- en ontspanningsruimte voor ouders met kinderen. Dit zullen we daar verwezelijken.

Het prachtige avontuurlijk speelplein ligt er verlaten en verkommerd bij. Een noodzakelijke opfrisbeurt dringt zich op.

Spelende kinderen in een groen omgeving, daar zet N-VA op in.

Het Gaverdomein biedt daarenboven een gamma van mogelijkheden: een sfeervolle kerstmarkt, de doortocht van de kerstcorrida, een pop-up zomer- of winterbar, terreintjes voor recreanten, bewegingsvriendelijke accommodatie, alternatieve sportmogelijkheden, ...

Niet alleen het Gaverdomein is waardevol maar ook in de wijken en buurten moeten we uitkijken naar aangename verzamelplaatsen waar de buren elkaar kunnen ontmoeten. Daar voorzien we rustige, groene plekjes met banken en eenvoudige, onderhoudsvriendelijke speeltuigen.

 

Nieuws over dit onderwerp

Gaverkasteel - een stand van zaken

Er werd een dading opgesteld waarbij de huidige uitbaatster 325.000 euro krijgt om te vertrekken. Een selectieleidraad die moet leiden naar een nieuwe concessie werd opgesteld/ N-VA wilde weten wie …